понеделник, 23 септември 2013 г.

Пазителят на ключа

Това е Пазителят на ключа. За него няма как да ви дам препратка, защото реших да не следвам никакви чужди схеми. Използвах последните остатъци от вълнената прежда, с която правих косите на Съни и Милена. Дори не ми достигна и се наложи да правя ушетата и други части от тялото с акрил и каквото друго имах под ръка. Получи се мече, което леко прилича на маймунка, признавам си :) Но пък е изключително симпатичен в този си вид.





Мдам! Ооооообичам си го :)

петък, 20 септември 2013 г.

Еми Пак Заек :)

Зайчето Еми Пак :) можете да видите, където и предишното - МК по плетен заек (руски ез.) с автор Татьяна Косуля. Не е нужна регистрация, за да го видите. Регистрация се иска само за форумната част.
За разлика от предишното зайче, правено по същото това описание (едно такова бяло, мекичко и голямо), този път изрично се постарах да спазвам даденото описание и горе-долу да се вместя в цветовата гама. Хич не ми беше лесно, да знаете :) Но пък Чаровкото добре се получи и сега ми радва душата от рафта с радващи душата неща :)))



Използвах остатъци от прежди акрил (глава, уши, лапки, носле, морков) и памук (зелената на телцето), кука № 2, пълнеж силиконов пух, залепени мърдащи очета, ръст 13 см. без ушите и 20 см. с тях.

четвъртък, 19 септември 2013 г.

Слонче

Автор: Татяна Лиско, а описанието можете да видите тук: Слончета




Очетата са от магазин за мъниста, от тези, които се използват в гривнички срещу уроки :)