четвъртък, 11 октомври 2012 г.

Тиква, круша, ябълка

Есен е. И започва да ухае на печена тиква с хрупкава карамелна захар, на меки, жълти, сочни круши и на апетитни червени ябълки :)
Освен това наближава Хелоуин и за всеки, който иска да го почете, дори само като повод за веселие, тиквата си е задължителен атрибут. Така че, ако случайно пожелаете да си направите тикви на една кука, те са тук - Тикви и други интересности Описанието е на английски език, но предполагам, че това едва ли ще е проблем за някого в 21 век. Поразгледайте и останалите свободни модели - сърца, балони, рози и други такива. Не мога да не благодаря на Джун за описанието на тези чудесни тикви, много е весело да си ги направи човек. Биха могли да се декорират допълнително специално за Хелоуин с няколко черни триъгълничета за очета и зъби :)


Обърнете внимание на двете круши - и двете са плетени с любимия акрил "Мимоза", жълтата е с по-тънка нишка и е плетена с кука № 2, зелената е с по-дебела нишка и е плетена с кука № 3. Аз самата останах изненадана от разликата в размерите, в смисъл очаквах да има разлика, но не и че ще е чак толкова голяма.
Човек се учи докато е жив!
:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар