петък, 12 октомври 2012 г.

Голям Есенен Бонбонояд

Историята с Бонбонояда е следната:
На amigurumi.com.ua (изисква се регистрация) Мигуля вижда голямо валяно великденско яйце, което побира други яйца.

Тя го харесва и прави такова, изплетено на една кука, а после и МК по Великденско яйце МК Великденско яйце (яйчарник) с резултат:


Аз виждам яйцето на Мигуля и много го харесвам, обаче е октомври и въобще не съм настроена на Великденска тематика, не ми се прави яйце. Нищо не ми пречи в такъв случай да си направя бонбониера, следвайки (ами не съвсем дословно) описанието на Мигуля, така че в крайна сметка при мен идеята се трансформира в

Голям Есенен Бонбонояд :)

1. Голям - защото е Голям :) В малкия може да сложите само един бонбон или само един годежен пръстен...изобщо нещо малко, но необходимо. 2. Есенен - защото избрах есенни цветове за него. 3. Бонбонояд - защото в него се слагат всички, впоследствие безследно изчезващи бонбони, които можете да намерите на шир и длъж около Вас :)

Ето го и него:





Както и сами виждате Бонбонояда си има Зъби. Те са там само и единствено заради Вас - да Ви напомнят все пак да не бъркате много често за бонбони и да му оставите малко и на него. За съжаление зъбите му са прекалено мекички - както се вижда от снимките бонбони в Бонбонояда няма, просто...изчезват някъде.
Друга чудесна негова черта е, че ако случайно решите да минете на диета, бихте могли да го...хм...посвиете, за да не заема много място. Ето така:



И когато наближи времето да забравите за диетата, отново да си го...отсвиете :) и да си го използвате по предназначение - ето така:


Да вметна между другото, че понастоящем Бонбонояда отново включва известно количество бонбони, които (бас ловя) до утре ще са изчезнали.
Странна работа!
:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар